Bulete din cartofi cu telemea si cascaval

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 14 Sep 2014 | 7504 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cca 600 gr. cartofi fierti in coaja
  • 250 gr. branza telemea de vaca
  • 100 gr. cascaval ras
  • 1/2 lingurita turmeric
  • 1 lingurita seminte de chimen
  • sare si piper dupa gust
  • 2 oua
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bulete din cartofi cu telemea si cascaval:

Spalam cartofii si ii fierbem in coaja.

Trecem cartofii fierti sub jet de apa rece, ii curatam de coaja, apoi ii dam pe razatoarea cu ochiuri mici.

Telemeaua si cascavalul se trec pe razatoarea fina si se adauga peste cartofii rasi.

Adaugam 2 oua, turmeric, chimen, sare si piper dupa gust, amestecam totul foarte bine.

Punem ulei intr-o tigaie antiaderenta, il lasam la incins, apoi formam bilute din compozitia de cartofi si prajim buletele in baie de ulei pana devin aurii.

Le scoatem pe servetele absorbante sa se scurga uleiul in exces si servim.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bulete din cartofi cu telemea si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Trandafiri aperitiv